Surfe på Internett

Nettleseren Google Chrome for Android-enheter er forhåndsinstallert i de fleste markeder. Gå til http://support.google.com/chrome for mer detaljert informasjon om hvordan du bruker denne nettleseren.

Slik surfer du på Internett

1. Finn og trykk på Google Chrome icon.
  2. Hvis du bruker Google Chrome for første gang, velger du enten å logge på en Google-konto eller å surfe anonymt med Google Chrome.
  3. Angi et søkeord eller en nettadresse i søke- og adressefeltet, og trykk deretter på Text enter icon på tastaturet.