Xperia Actions

Bruk Xperia Actions til å tilpasse telefoninnstillinger for ulike omstendigheter. Du kan velge og planlegge separate telefoninnstillinger for natt, spesifikke dager, timer eller steder, og når du reiser til utlandet. Du kan for eksempel konfigurere enheten slik at den automatisk slår på flymodus eller Ikke forstyrr-modus når du ikke ønsker å motta varsler. Du kan også konfigurere hvilke apper som kan bruke data under roaming, eller slå automatisk på STAMINA-modus når du reiser til utlandet.

Slik aktiverer du God natt-handlinger

1. Finn og trykk på Innstillinger > Hjelp > Xperia™ Actions.
    2. Trykk på God natt.
    3. Trykk på tidsintervallet. Velg tidsintervallet du vil redigere, eller trykk på Legg til ikon for å legge til et nytt tidsintervall. Velg ønskede dager og klokkeslett, og trykk deretter på FERDIG.
    4. Trykk på Tilbakepil-ikon, deretter trykker du på Xperia Actions flere alternativer-ikon og merker av i de ønskede avmerkingsboksene.
    5. Trykk på Lagre.
    6. Trykk på glidebryterne for å aktivere eller deaktivere funksjonene.

Du kan også legge til et sted for en mer presis opplevelse

Slik aktiverer du Fokus-handlinger

1. Finn og trykk på Innstillinger > Hjelp > Xperia™ Actions.
    2. Trykk på Fokus.
    3. Trykk på tidsintervallet. Velg tidsintervallet du vil redigere, eller trykk på Legg til ikon for å legge til et nytt tidsintervall. Velg ønskede dager og klokkeslett, og trykk deretter på FERDIG.
    4. Trykk på Tilbakepil-ikon, deretter trykker du på Xperia Actions flere alternativer-ikon og merker av i de ønskede avmerkingsboksene.
    5. Trykk på Lagre.
    6. Trykk på glidebryterne for å aktivere eller deaktivere funksjonene.

Du kan også legge til et sted for en mer presis opplevelse

Slik aktiverer du Pendlehandlinger

1. Finn og trykk på Innstillinger > Hjelp > Xperia™ Actions.
    2. Trykk på Pendle.
    3. Trykk på tidsintervallet. Velg tidsintervallet du vil redigere, eller trykk på Legg til ikon for å legge til et nytt tidsintervall. Velg ønskede dager og klokkeslett, og trykk deretter på FERDIG.
    4. Trykk på Tilbakepil-ikon, deretter trykker du på Xperia Actions flere alternativer-ikon og merker av i de ønskede avmerkingsboksene.
    5. Trykk på Lagre.
    6. Trykk på glidebryterne for å aktivere eller deaktivere funksjonene.

Du kan også legge til et sted for en mer presis opplevelse

Slik aktiverer du Spillhandlinger

1. Finn og trykk på Innstillinger > Hjelp > Xperia™ Actions.
    2. Trykk på Spilling.
    3. Trykk på Xperia Actions flere alternativer-ikon og merk av i de ønskede avmerkingsboksene. Deretter trykker du på Ingen apper valgt og velger spillene du vil ta i bruk innstillingene for.
    4. Trykk på Lagre.
    5. Trykk på glidebryterne for å aktivere eller deaktivere funksjonene.

Slik aktiverer du Handlinger utenlands

1. Finn og trykk på Innstillinger > Hjelp > Xperia™ Actions.
    2. Trykk på Utenlands.
    3. Trykk på Xperia Actions flere alternativer-ikon og merk av i de ønskede avmerkingsboksene.
    4. Trykk på Lagre.
    5. Trykk på glidebryterne for å aktivere eller deaktivere funksjonene.