Slik bruker du berøringsskjermen

Ta hurtig på

Trykkebevegelse

• Åpne eller velg et element.
    • Merk av for eller fjern merket for avkrysningsboksen eller alternativet.
    • Skriv inn tekst ved hjelp av skjermtastaturet

Berøre og holde nede

Bevegelser for å berøre og holde

• Flytt et element.
    • Aktiver en elementspesifikk meny.
    • Aktivere valgmodus, for eksempel for å velge flere elementer fra en liste.

Knipe inn og ut

Knipebevegelse

• Knip inn eller ut på nettsider, bilder og kart og når du tar bilder eller videoer.

Sveipe

Rullebevegelse

• Rulle oppover eller nedover i en liste.
    • Bla til venstre eller høyre, for eksempel mellom startskjermruter.
    • Sveip mot venstre eller høyre for å vise flere valg.

Knipsing

Knipsebevegelse

• Bla raskt i for eksempel en liste eller en webside. Du kan stoppe rullebevegelsen ved å ta hurtig på skjermen.