Låse opp enheten automatisk

Smart Lock-funksjonen lar deg konfigurere enheten til å låses opp automatisk i enkelte situasjoner, når den er koblet til en Bluetooth-enhet eller når du bærer den med deg. For å aktivere Smart Lock-funksjonen må du konfigurere et mønster, en PIN-kode eller et passord først.

Smart Lock-funksjonen er tilgjengelig i de fleste markeder, land eller regioner.

Gå til http://support.google.com/ og søk etter «smart lock» for mer informasjon om Smart Lock-funksjonen.

Slik aktiverer du Smart Lock

1. Angi et mønster, PIN-kode eller passord som skjermlås hvis du ikke allerede har gjort det.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Låseskjerm og sikkerhet > Pålitelige agenter.
    3. Trykk på Smart Lock (Google)-glidebryteren for å aktivere funksjonen.
    4. Trykk på Tilbakepil-ikon.
    5. Finn og trykk på Smart Lock.
    6. Angi mønsteret, PIN-koden eller passordet. Du må angi denne legitimasjonen for å endre Smart Lock-innstillingene.
    7. Velg en Smart Lock-type.