Slå skjermen på eller av

Når enheten er slått på, men ikke er i bruk i løpet av et angitt tidsrom, blir skjermen mørk og slår seg av for å spare batteristrøm. Du kan endre hvor lenge skjermen forblir aktiv før den slås av.

Når skjermen er slått av, kan enheten låses eller låses opp, avhengig av skjermlåsinnstillingene. Se Skjermlås.

Slik slår du skjermen på eller av

• Trykk kort på strømknappen Strøm på/av-ikon eller dobbelttrykk på skjermen.

Slik justerer du inaktivitetstiden før skjermen slås av

1. Finn og trykk på Innstillinger > Skjerm > Hvilemodus.
    2. Velg et alternativ.