Brytertilgang

Med Brytertilgang kan du betjene Xperia-enheten din ved hjelp av én eller flere brytere. En bryter er en enhet som brukes til å sende tastesignaler til Android-enheten. Dette kan være nyttig for brukere som har nedsatt mobilitet. Hvis du vil ha mer informasjon om Brytertilgang , kan du se Innstillinger > Tilgjengelighet > Brytertilgang > INNSTILLINGER > Hjelp og tilbakemelding .

Slik aktiverer eller deaktiverer du brytertilgang

1. Finn og trykk på Innstillinger > Tilgjengelighet > Brytertilgang.
    2. Trykk på glidebryteren for å aktivere eller deaktivere funksjonen, og trykk deretter på OK.
    3. Følg anvisningene på skjermen, og trykk deretter på Fullfør.