Snarveier for enkle handlinger

Du har tilgang til snarveier direkte fra appikonene for å avinstallere nedlastede apper eller vise flere hurtigvalg. Du kan for eksempel trykke lenge på Kalender-ikonet for å opprette en ny hendelse eller angi en påminnelse. Alle apper har en snarvei til Appinfo, der du kan justere varselinnstillinger og rettigheter. Du kan gå til Appinfo ved å trykke på Appinfo-ikon.

Slik bruker du snarveier for enkle handlinger

1. Trykke lenge på det aktuelle appikonet på startskjermen eller appskjermen.
    2. Velg et av alternativene som vises. Du kan for eksempel trykke på Appinfo-ikon for å gå til Appinfo eller på Avinstaller app-ikon for å deaktivere eller avinstallere appen.

Hvis et Avinstaller app-ikon-ikon ikke vises, trykker du på Appinfo-ikon for flere alternativer.

Slik deaktiverer eller avinstallerer du en app fra appskjermen

Om en app kan avinstalleres eller deaktiveres avhenger av appen, og om den var forhåndsinstallert på enheten eller lastet ned. Nedlastede apper kan avinstalleres. Forhåndsinstallerte apper kan ikke avinstalleres, bare deaktiveres hvis appen støtter det. Hvis du deaktiverer en forhåndsinstallert app, kan du aktivere den igjen under Innstillinger > Apper og varsler > Info om appen .

1. Berør og hold nede appen du vil deaktivere eller avinstallere. Hvis den kan deaktiveres eller avinstalleres, vises Avinstaller app-ikon.
    2. Trykk på Avinstaller app-ikon > Deaktiver > OK hvis appen var forhåndsinstallert på enheten eller trykk på Avinstaller > OK hvis appen var nedlastet og du vil avinstallere den.

Hvis et Avinstaller app-ikon-ikon ikke vises, trykker du på Appinfo-ikon for flere alternativer.