Sette rett fokus

Kameraet setter automatisk fokus og gjenkjenner ansikter i alle opptaksmoduser. Det kan også registrere og følge et motiv i bevegelse. En gul ramme indikerer ansiktet eller motivet i bevegelse som er i fokus.

Én måte å endre fokusområdet på er å bevege kameraet med kameratasten halvveis trykket inn. Etter at fokus er stilt inn, blir den runde rammen blå. Denne teknikken for eksempel brukes til å endre fokus til en person som er på kanten av et gruppebilde.

Du kan også trykke på skjermen for å stille fokuset på et bestemt område eller en fokusavstand. Disse alternativene er bare tilgjengelige for hovedkameraet og er avhengige av den valgte opptaksmodusen.

Stille inn rett fokus

Slik angir du fokusavstanden

1. Trykk på Hvitbalanse-ikon.
    2. Trykk på Angi fokusavstand-ikon.
    3. Trykk på glidebryteren for å justere fokusavstanden.
    4. Lukk innstillingsmenyen. Innstillingen er lagret.
    5. Trykk på kameratasten eller utløserknappen for å ta et bilde.

Denne innstillingen er bare tilgjengelig i Manuelt -modus for hovedkameraet.