Speile skjermen på enheten trådløst på en TV

Du kan bruke Skjermspeiling til å vise enhetens skjerm på en TV eller en annen stor skjerm uten å bruke kabeltilkobling. Wi-Fi Direct®-teknologi oppretter en trådløs forbindelse mellom de to enhetene, slik at du kan slappe av med yndlingsbildene dine i sofaen. Du kan også bruke denne funksjonen til å lytte til musikk fra enheten via TV-ens høyttalere.

Hvis Skjermspeiling brukes, kan det noen ganger ha negativ innvirkning på bildekvaliteten hvis det forekommer interferens fra andre ‎Wi-Fi -nettverk.

Slik speiler du enhetens skjerm på en TV

1. TV: Følg instruksjonene i brukerhåndboken for TV-en for å slå på skjermspeilingsfunksjonen.
    2. Enheten din: Finn og trykk på Innstillinger > Enhetstilkobling > Skjermspeiling.
    3. Trykk på Start.
    4. Trykk på OK, og velg en enhet.

TV-en må støtte skjermspeiling basert på Wi-Fi CERTIFIED Miracast™ for at funksjonen skal fungere. Hvis TV-en ikke støtter skjermspeiling, må du kanskje kjøpe en egen trådløs skjermadapter separat. Når du bruker skjermspeiling, må du passe på at du ikke dekker til ‎Wi-Fi -antenneområdet til enheten.

Slik stopper du skjermspeiling mellom enheter

1. Finn og trykk på Innstillinger > Enhetstilkobling > Skjermspeiling.
    2. Trykk på Koble fra og deretter på OK.

Du kan også stoppe skjermspeiling ved å trykke på varselet i statuslinjen på enheten. Dra statuslinjen nedover og trykk på Koble fra , og trykk deretter på OK .