Innstillinger for meldinger

Du kan endre innstillinger for meldingsvarsler og velge om du vil aktivere leveringsrapporter.

Slik endrer du innstillingene for meldingsvarslinger

1. Finn og trykk på Innstillinger > Lyd > Varsellyd.
    2. Velg et alternativ eller trykk på Opprett kontakt-ikon og velg en musikkfil som er lagret på enheten.
    3. Trykk på FERDIG for å bekrefte.

Slik aktiverer eller deaktiverer du leveringsrapporter for utgående meldinger

1. Finn og trykk på Meldinger-ikon.
    2. Trykk på Meny-ikon og deretter på Innstillinger.
    3. Trykk på Leveringsrapport-glidebryteren for å aktivere eller deaktivere funksjonen.

Etter at leveringsrapporter er slått på, vises et merke for meldinger som er levert.