Telefonsamtaler

Ringetastatur

Ringe

1 Tilbake til anropslisten
    2 Slett
    3 Ringetastatur
    4 Oppringingsknapp

Slik åpner du ringetastaturet

1. Finn og trykk på Ringe-ikon.
    2. Hvis ringetastaturet ikke vises, trykker du på Anrop ringetastatur-ikon.

Slik ringer du et telefonnummer

1. Finn og trykk på Ringe-ikon.
    2. Hvis anropslisten vises, trykker du på Anrop ringetastatur-ikon for å vise ringetastaturet.
    3. Tast inn telefonnummeret, og trykk på Anrop ringe-ikon.
    4. Velg et SIM-kort hvis du bruker dobbel SIM og blir spurt om det.

Slik ringer du med smartringing

1. Finn og trykk på Ringe-ikon.
    2. Hvis anropslisten vises, trykker du på Anrop ringetastatur-ikon for å vise ringetastaturet.
    3. Bruk ringetastaturet til å legge inn bokstaver eller tall som stemmer med kontakten du ønsker å ringe. Etter hvert som du taster inn hver bokstav eller tall, vises en liste som samsvarer med søket ditt.
    4. Trykk på kontakten du vil ringe.
    5. Velg et SIM-kort hvis du bruker dobbel SIM og blir spurt om det.

Slik ringer du til utlandet

1. Finn og trykk på Ringe-ikon. Anropslisten vises.
    2. Trykk på Anrop ringetastatur-ikon for å vise ringetastaturet.
    3. Berør og hold 0 til det vises et «+»-tegn.
    4. Tast inn landsnummeret og retningsnummeret (uten innledende nuller) etterfulgt av telefonnummeret. Trykk deretter på Anrop ringe-ikon.

Slik legger du til et direktenummer på startskjermen

1. I tilpasningsmenyen trykker du på Moduler > Snarveier.
    2. Rull i listen over apper, og velg Ring.
    3. Velg kontakten og nummeret som du ønsker å bruke som direktenummer.

Slik viser eller skjuler du telefonnummeret under utgående anrop

1. Finn og trykk på Ringe-ikon.
    2. Trykk på Meny-ikon > Innstillinger > Ringekontoer.
    3. Velg et SIM-kort.
    4. Trykk på Flere innstillinger > Nummervisning, og velg et alternativ.

Det er ikke sikkert dette alternativet tilbys av alle operatører.