account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjelp oss å forbedre nettstedet vårt
    Svar på et par raske spørsmål for å evaluere besøket ditt.

    Gruppering av kontakter

    Du kan opprette kontaktetiketter for å organisere grupper med relaterte kontakter. Du kan gi gruppene navn som «Familie» eller «Venner» for å skille dem fra de andre kontaktene dine.

    Slik oppretter du en etikett for en gruppe

    1. Finn og trykk på Kontakter-ikon.
    2. Trykk på Alternativer-ikon og deretter på Opprett en etikett.
    3. Velg hvor du vil lagre kontaktene.
    4. Skriv inn et etikettnavn, og trykk deretter på OK.

    Slik sletter du et gruppenavn

    1. Finn og trykk på Kontakter-ikon.
    2. Trykk på Alternativer-ikon og deretter på etiketten du vil slette.
    3. Trykk på Meny-ikon og deretter på Slett etiketten.
    Var denne informasjonen nyttig?
    Ja Nei
    Tilbakemeldingen din er verdifull for oss!
    Hvorfor fant du denne informasjonen nyttig?
    Send inn
    Takk. Vi setter pris på tilbakemeldingen din!
    Finn produktet ditt
    Find
    På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer
    Find
    På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer