Nedlasting av apper fra Google Play

Google Play er den offisielle Google-nettbutikken for nedlasting av apper, spill, musikk, filmer og bøker. Her finner du både gratisapper og betalingsapper. Før du begynner å laste ned fra Google Play, må du kontrollere at du er koblet til Internett, fortrinnsvis over ‎Wi-Fi , slik at du begrenser datatrafikkostnadene. For mer informasjon kan du se Oppdatere enheten.

Du må ha en Google-konto for å bruke Google Play. Det er ikke sikkert at Google Play er tilgjengelig i alle land eller regioner.

Slik laster du ned en app fra Google Play

1. Finn og trykk på Play Butikk.
    2. Finn et element som du vil laste ned, ved å bla gjennom kategoriene eller ved å bruke søkefunksjonen.
    3. Trykk på elementet for å vise elementdetaljene. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre installasjonen.

Enkelte apper må ha tilgang til data, innstillinger og ulike funksjoner på enheten for å fungere slik de skal. Du må bare installere og gi tillatelse til apper som du stoler på.

Du kan se tillatelsene du har gitt til en nedlastet app ved å trykk på appen under Innstillinger > Apper og varsler > Apptillatelser .