Du kan gjøre enheten helt stille med «Ikke forstyrr»

Aktiver «Ikke forstyrr» for å dempe lyder og begrense vibreringer og visuelle indikatorer for situasjoner når du ikke vil forstyrres, for eksempel om natten.

Slik aktiverer du «Ikke forstyrr»

1. Dra statuslinjen nedover med to fingre for å åpne hurtiginnstillingspanelet.
    2. Trykk på Ikke forstyrr-ikon.
    3. Trykk på Flere alternativer-ikon for å angi grensenivået.
    4. Velg grensenivået ved å trykke på Total stillhet, Bare alarmer eller Bare prioritet.
    5. Angi hvor lenge du vil at «Ikke forstyrr» skal være aktivert, og trykk på FERDIG.

«Ikke forstyrr» kan også aktiveres ved å trykke ned på volumtasten mens enheten er i vibreringsmodus Vibrering ved anrop-ikon.

Slik deaktiverer du «Ikke forstyrr»

1. Trykk volumtasten opp.
    2. Hvis Bare prioritet er angitt, trykker du på Slå av nå.

«Ikke forstyrr» kan også deaktiveres ved å trykke på Ringelyd av-ikon eller Total stillhet-ikon fra hurtiginnstillingspanelet.

Grensenivåer

Total stillhet-ikon

Total stillhet

Alle vibreringer og alle ringe-, medie- og alarmlyder er slått av.

Ringelyd av-ikon

Bare alarmer

Ringelyden er slått av. Alarm- og medielyder er fortsatt på.

Ringelyd av-ikon

Bare prioritet

Du mottar bare varslene og anropene du har valgt. Alarm- og medielyder er fortsatt på.

Slik konfigurerer du Bare prioritert

1. Finn og trykk på Innstillinger > Lyd > «Ikke forstyrr» > Bare prioritert tillatt.
    2. Trykk på glidebryteren for å aktivere ett eller flere valg.

Du kan tillate enkelte apper å omgå prioriteten. Se Varsler.

For å blokkere visuelle forstyrrelser

1. Finn og trykk på Innstillinger > Lyd > «Ikke forstyrr» > Blokkér visuelle forstyrrelser.
    2. Trykk på glidebryteren for å aktivere ett eller flere valg.

Automatiske regler

Du kan stille inn automatiske regler for å aktivere «Ikke forstyrr» -modus for spesifikke tider eller hendelser.

Slik angir du en automatisk regel

1. Finn og trykk på Innstillinger > Lyd > «Ikke forstyrr».
    2. Trykk på Automatiske regler, og velg deretter en automatisk regel, for eksempel Helg.
    3. Trykk på alternativet for å angi regelnavnet, klokkeslett og ønskede atferder.
    4. Trykk på glidebryteren for å aktivere regelen.

Hvis du vil opprette en ny regel, trykker du på Legg til mer og følger instruksjonene på skjermen.