Starte enheten for første gang

Det anbefales at du lader batteriet i minst 30 minutter før du starter enheten for første gang. Du kan fortsatt bruke enheten mens den lades. For ytterligere informasjon om lading, se Lading av enheten.

Første gang du starter enheten, hjelper en oppsettsveiledning deg å konfigurere grunnleggende innstillinger, tilpasse enheten og logge på kontoene dine, for eksempel en Google™-konto.

Slik slår du på enheten

Det er viktig å bruke den medfølgende USB-kabelen når du lader enheten din, siden andre typer USB-kabler kan skade enheten din. Det anbefales å lade batteriet i minst 30 minutter før du slår på enheten for første gang.

1. Trykk på og hold nede strømknappen Strøm på/av-ikon til enheten vibrerer.
    2. Skriv inn PIN-koden for SIM-kortet når du blir bedt om det, og trykk deretter på Godta-ikon.
    3. Vent litt mens enheten starter opp.

Du mottar først PIN-koden for SIM-kortet fra mobiloperatøren, men du kan endre den senere i Innstillinger-menyen.

Slik slår du av enheten

1. Trykk lenge på strømknappen til valgmenyen åpnes.
    2. I valgmenyen trykker du på Slå av.

Det kan ta en liten stund før enheten slår seg av.