Bevegelige motiver

Når du tar bilder og videoer av motiver i bevegelse er timingen viktig for gode resultater.

Motivsporing kan spore et motiv i bevegelse automatisk.

Når du spiller inn videoer kan du bruke SteadyShot™ til å kompensere for kamerabevegelser og stabilisere rammen.

Ta bilder av objekter i bevegelser

• Ikke forsøk å følge motivet. Finn i stedet en posisjon der motivet må passere foran deg.
    • Vurder å endre eksponeringen til en raskere lukkerhastighet eller høyere ISO for å fryse bevegelser.

Slik sporer du et objekt

1. Trykk på Innstillinger-ikon mens du bruker kameraet.
    2. Trykk på Mer og trykk på Motivsporing-glidebryteren for å aktivere.
    3. Lukk innstillingsmenyen. Innstillingen er lagret.
    4. Velg et objekt du vil spore ved å berøre det i søkeren.
    5. Trykk på kameratasten eller utløserknappen for å ta et bilde eller spille inn en video.

Slik spiller du inn en stabilisert video

1. Sveip på skjermen for å velge Spill inn video-ikon mens du bruker kameraet.
    2. Trykk på Innstillinger-ikon.
    3. Trykk på Mer > SteadyShot™.
    4. Velg Intelligent aktiv for å kompensere for alle kamerabevegelser eller Standard for å bare kompensere for hurtige kamerabevegelser.
    5. Lukk innstillingsmenyen. Innstillingen er lagret.
    6. Trykk på kameratasten eller utløserknappen for å spille inn en video.