Synkronisering med Microsoft Exchange ActiveSync

Hvis bedriften din bruker en Microsoft Exchange ActiveSync-konto, kan du få tilgang til bedriftsrelaterte e-postmeldinger, kalenderavtaler og kontakter direkte på enheten din. Etter konfigurering kan du finne informasjonen din i E-post -, Kalender - og Kontakter -appene.

Fingeravtrykkfunksjonen er ikke tilgjengelig i USA.

Hvis du har konfigurert en Microsoft Exchange ActiveSync (EAS)-konto på Xperia-enheten, kan EAS-sikkerhetsinnstillingene begrense låseskjermtypen til bare en PIN-kode eller et passord. Dette skjer når nettverksadministratoren angir en skjermlåstype for alle EAS-kontoer av sikkerhetsgrunner for organisasjoner. Kontakt nettverksadministratoren i virksomheten eller organisasjonen for å finne ut hvilke nettverkssikkerhetspolicyer som er implementert for mobilenheter.

Slik konfigurerer du en EAS-konto for synkronisering

1. Trykk på Innstillinger > Brukere og kontoer > Legg til konto > Exchange ActiveSync.
  2. Angi adressen og passordet du bruker til jobb-e-post.
  3. Trykk på NESTE. Hvis det oppstår en feil, angir du informasjon om domene og server for kontoen din manuelt og trykker deretter på NESTE.
  4. Trykk på OK for å tillate at bedriftsserveren tar kontroll over enheten.
  5. Velg et synkroniseringsmetodeintervall og hvilke data du vil synkronisere med enheten.
  6. Trykk på NESTE, og velg deretter på hvordan du vil bli varslet når du får ny e-post.
  7. Trykk på NESTE, tast inn et navn på bedriftskontoen, og trykk deretter på Fullfør oppsett.
  8. Hvis du blir bedt om det, aktiverer du enhetsadministratoren for å tillate at bedriftsserveren definerer bestemte sikkerhetsregler på enheten, for eksempel taleopptak og lagringskryptering.

Slik fjerner du en EAS-konto

1. Finn og trykk på Innstillinger > Brukere og kontoer.
  2. Velg EAS-kontoen du vil fjerne.
  3. Trykk på Fjern konto.
  4. Trykk på Fjern konto en gang til for å bekrefte.