Språkinnstillinger

Du kan velge et standardspråk for enheten og endre det igjen senere. Du kan også endre skriftspråk for tekstskriving.

Slik endrer du språk

1. Finn og trykk på Innstillinger > System > Språk og inndata > Språk.
  2. Hvis du vil endre språk, dra og slipp det ønskede språket til toppen av listen. Hvis det ønskede språket ikke er i listen, trykker du på Legg til-ikon for å legge det til.

Hvis du velger feil språk og ikke kan lese menyteksten, finner du og trykker på Innstillinger-ikon > Systemmeny-ikon. Velg deretter teksten ved siden av Tastatur-ikon, og velg den første oppføringen i menyen som åpnes. Velg språket du ønsker å bruke.