Lytte til musikk

Bruk Musikk-appen til å lytte til favorittmusikken din og favorittlydbøkene dine.

Oversikt over musikkspilleren

Oversikt over musikkspilleren

1 Minimer fullskjermavspilleren
2 Søk i alle sangene som er lagret på enheten
3 Vis avspillingskøen
4 Vis menyvalg
5 Albumbilde (hvis tilgjengelig)
6 Legg til eller fjern en sang fra favoritter
7 Forløpt tid for gjeldende sang
8 Legg til sang i en spilleliste
9 Framdriftsindikator – dra eller trykk langs linjen for å spole framover eller bakover.
10 Lengde for gjeldende sang
11 Gjenta gjeldende sang eller alle sangene i avspillingskøen
12 Trykk for å gå til neste sang, berør og hold nede for å spole framover i gjeldende sang.
13 Spill eller stans en sang midlertidig
14 Trykk for å gå til forrige sang, berør og hold nede for å spole bakover i gjeldende sang.
15 Spill av sanger i avspillingskøen i tilfeldig rekkefølge

Musikk-startskjerm

Musikk-startskjerm

1 Trykk på Alternativer-ikon for å åpne Musikk-menyen
2 Rull opp eller ned for å vise innhold
3 Trykk for å spille av en sang i avspillingskøen
4 Spill alle sangene i modus med tilfeldig rekkefølge
5 Gå til musikkspillerskjermen

Slik spiller du av en sang med Musikk-appen

1. Finn og trykk på Musikk-ikon.
  2. Trykk på Alternativer-ikon.
  3. Velg en musikkategori.
  4. Trykk på en sang for å spille den av.

Du kan kanskje ikke spille av opphavsrettsbeskyttede elementer. Kontroller at du har de nødvendige rettighetene til innhold du ønsker å dele.

Slik finner du sangrelatert informasjon på Internett

• Trykk på albumbildet på musikkspillerskjermen og deretter på Mer om dette mens en sang spilles av i Musikk-appen.

Internett-ressurser som er relatert til sangen, kan omfatte videoer på YouTube™, sangtekst og artistinformasjon på Wikipedia.

Slik redigerer du musikkinformasjon og laster ned albumbilder

1. Trykk på albumbildet på musikkspillerskjermen og deretter på Rediger musikkinformasjon mens en sang spilles av i Musikk-appen.
  2. Rediger informasjonen etter ønske.
  3. Trykk på Rediger kontakt-ikon og velg et alternativ for å angi eller laste ned albumbilde.
  4. Når du er ferdig, trykker du på Lagre.

Du kan også angi at albumbilder skal lastes ned automatisk i Musikk-menyen, under Innstillinger.

Slik justerer du lydvolumet

• Trykk volumtasten opp eller ned.

Slik minimerer du musikkappen

• Når en sang spilles av, trykker du på Startikon for å gå til Startskjerm. Musikkappen fortsetter å kjøre i bakgrunnen.

Slik åpner du Musikk-appen når den spiller i bakgrunnen

• Dra statuslinjen nedover og trykk på Musikk-varselet mens en sang spilles i bakgrunnen.
  • Alternativt finner du og trykker på Musikk-ikon.