Vise bilder og videoer

Bruk albumappen til å vise bilder og spille av videoer som du har spilt inn med kameraet, eller for å vise lignende innhold som er lagret på enheten. Alle bildene og videoene vises i et kronologisk sortert rutenett.

Album-oversikt

Rutenettvisning av album
    1 Trykk på for å åpne Album-startskjermmenyen
    2 Vis menyvalg
    3 Vis en bildefremvisning av bildene og videoene dine
    4 Dra den venstre kanten av skjermen til høyre for å åpne Album-startskjermmenyen
    5 Vis datoen for elementene i gruppen
    6 Trykk på bildet eller videoen du ønsker å vise
    7 Rull opp eller ned for å vise innhold

Slik viser du bilder og videoer

1. Finn og trykk på Album.
    2. Trykk på bildet eller videoen du vil vise. Hvis du blir bedt om det, trykker du på .
    3. Knips mot venstre for å vise neste bilde eller video. Knips mot høyre for å vise forrige bilde eller video.

Det er ikke sikkert at Album-appen støtter alle filformater. Hvis du ønsker mer informasjon om støttede filformater og bruk av multimediefiler (lyd, bilde og video), kan du laste ned rapporten for enheten din på Støttedokumenter.

Hvis du vil at skjermen skal roteres automatisk hver gang enheten snus sidelengs, trykker du på Rotér innholdet på skjermen under Innstillinger > Skjerm > Når enheten roteres .

Slik endrer du størrelsen på miniatyrene

• Når bilder og videoer skal vises i albumet, spre to fingre for å zoome inn eller knip sammen to fingre samme for å zoome ut.

Slik zoomer du i et bilde

• Når et bilde vises, spre to fingre for å zoome inn eller knip sammen to fingre samme for å zoome ut.

Slik starter du en bildefremvisning

1. Trykk på skjermen for å vise verktøylinjene, og trykk deretter på > Fremvisning for å starte spilling av alle bildene i et album når et bilde vises.
    2. Trykk på et bilde for å avslutte fremvisningen.

Slik spiller du av en video

1. Finn og trykk på videoen i albumet som du vil spille av.
    2. Trykk på .
    3. Hvis ingen avspillingskontroller vises, trykker du på skjermen for å vise dem. Trykk på skjermen igjen for å skjule kontrollene.

Slik stanser du en video midlertidig

1. Når et videoklipp spilles, trykker du på skjermen for å vise kontrollene.
    2. Trykk på .

Slik spoler du en video fremover og tilbake

1. Når et videoklipp spilles, trykker du på skjermen for å vise kontrollene.
    2. Dra indikatoren i fremdriftsfeltet mot venstre for å spole tilbake, og mot høyre for å spole fremover.

Slik justerer du lydvolumet for en video

• Trykk volumtasten opp eller ned.