Bruk av kameraapper

Bruk kameraapper til å øke kreativiteten og modifisere bildene og videoene dine, og til å dele med venner. Du kan lage virtuelle scener, panoramabilder og mer.

Les om kameraappene våre på siden Foto- og videoapper.

Være kreativ med kameraapper

AR-effekt

AR-effekt er utvidet virkelighet-appen som lar deg ta i bruk fantastiske verdener i bildene og videoene dine. Du kan legge til smilefjes, papirdukker, dinosaurer og mye mer.

Slik tar du et bilde eller spiller inn en video med en AR-effekt

1. Sveip på skjermen for å velge mens du bruker kameraet.
    2. Trykk på , og velg et motiv.
    3. Trykk på kameratasten eller utløserknappen for å ta et bilde eller spille inn en video.

Sweep Panorama

Bruk Sweep Panorama -appen til å ta vidvinkelbilder og panoramabilder.

Slik tar du et panoramabilde

1. Sveip på skjermen for å velge mens du bruker kameraet.
    2. Trykk på .
    3. Trykk på kameratasten eller utløserknappen.
    4. Flytt kameraet sakte og støtt i bevegelsesretningen som vises på skjermen.

Kreativ effekt

Med Kreativ effekt -appen kan du forhåndsinnstille effekter og fargefiltre før du tar et bilde eller en video.

Slik tar du et bilde eller spiller inn en video med en kreativ effekt

1. Sveip på skjermen for å velge mens du bruker kameraet.
    2. Trykk på .
    3. Sveip for å bla i filtre, eller trykk på et filter for å forhåndsvise effekten.
    4. Trykk for å bruke filteret og gå tilbake til kameraskjermen.
    5. Trykk på kameratasten eller utløserknappen for å ta et bilde eller spille inn en video.
    6. Trykk på for å veksle mellom filtre.

Sound Photo

Spill inn en bakgrunnslyd og ta et bilde samtidig med Sound Photo -appen.

Slik spiller du inn bakgrunnslyd sammen med et bilde

1. Sveip på skjermen for å velge mens du bruker kameraet.
    2. Trykk på .
    3. Trykk på kameratasten eller utløserknappen for å starte innspillingen og å ta et bilde. Innspillingen stoppes automatisk.

Lage klistremerke

Med Lage klistremerke -appen kan du lage unike klistremerker av favorittbildene dine eller fra kamerasøkeren.

Timeshift video

Du kan spille inn video med høy rammehastighet på 120 rammer per sekund og deretter bruke effekter, slik at du kan spille av deler av eller hele videoen i sakte film.

Stilportrett

Du kan bruke Stilportrett -funksjonen til å retusjere portrettbilder idet du tar dem for å oppnå best mulige resultater. Du kan også bruke Magisk stråle -innstillingen til å legge til en lysrefleksjonseffekt for øynene.

Slik bruker du Stilportrett-funksjonen

1. Sveip på skjermen for å velge mens du bruker kameraet.
    2. Trykk på .
    3. Du kan vise alle stilene ved å trykke på stilnavnet som er valgt, for eksempel Myke hudtoner.
    4. Trykk på Mer hvis du vil legge til flere stiler.
    5. Velg stilen du vil bruke, og trykk på for å ta et bilde.

Slik bruker du Magisk stråle-funksjonen

1. Sveip på skjermen for å velge mens du bruker kameraet.
    2. Trykk på .
    3. Trykk på .
    4. Hvis du vil bruke en lysrefleksjonseffekt i øynene, velger du et tilpasset mønster.

Timeshift burst

Kameraet tar en serie på 61 bilder i et vindu på to sekunder – ett sekund før og etter at du trykker på kameraknappen på skjermen.

Slik bruker du Timeshift burst

1. Sveip på skjermen for å velge mens du bruker kameraet.
    2. Trykk på .
    3. Trykk på kameratasten eller utløserknappen for å ta bildene. Bildene du har tatt, vises som miniatyrer.
    4. Bla gjennom miniatyrene og velg det bildet du ønsker å lagre. Trykk deretter på .