Smart kontroll av bakgrunnslys

Smart kontroll av bakgrunnslys holder skjermen på så lenge du holder enheten i hånden. Så snart du legger ned enheten, blir skjermen slått av i henhold til innstillingene for hvilemodus.

Slik aktiverer eller deaktiverer du funksjonen for smart bakgrunnsbelysning

1. Finn og trykk på Innstillinger > Skjerm > Smart bakgrunnsbelysning.
    2. Trykk på glidebryteren for å aktivere eller deaktivere funksjonen.