Dele mobildatatilkoblingen

Du kan dele mobildatatilkoblingen med andre enheter på flere måter:

• USB-tilknytning: del mobildatatilkoblingen med en enkelt datamaskin ved hjelp av en USB-kabel.
    • Flyttbart tilkoblingspunkt: del mobildatatilkoblingen med opptil ti andre enheter samtidig, inkludert enheter som støtter WPS-teknologi.
    • Flyttbart tilkoblingspunkt med én berøring: berør enheter mot hverandre for å aktivere deling av mobildatatilkoblingen over ‎Wi-Fi .
    • Bluetooth-tilknytning: del mobildatatilkoblingen med opptil fire andre enheter via Bluetooth.

Slik deler du datatilkoblingen ved hjelp av en USB-kabel

1. Koble enheten til en datamaskin ved hjelp av USB-kabelen som fulgte med enheten.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Nettverk og Internett > Tilkoblingspunkt og tilknytning.
    3. Trykk på USB-internettdeling-glidebryteren, og trykk deretter på OK hvis du blir bedt om det. vises i statuslinjen etter at du er tilkoblet.
    4. Hvis du ikke lenger ønsker å dele datatilkoblingen, trykker du på USB-internettdeling-glidebryteren eller kobler fra USB-kabelen.

Enhetens datatilkobling og SD-kort kan ikke deles samtidig via en USB-kabel.

Slik deler du mobiltilkoblingen din via flyttbart tilkoblingspunkt med én berøring

1. Sørg for at NFC-funksjonen er slått på på begge enhetene, og at begge skjermene er aktive.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Nettverk og Internett > Tilkoblingspunkt og tilknytning.
    3. Trykk på One-touch flyttbart tilkoblingspunkt > OK. Hold de to enhetene sammen slik at NFC-registreringsområdene berører hverandre, og trykk deretter på KOBLE TIL.

Denne funksjonen fungerer bare med enheter som også støtter NFC ‎Wi-Fi -tilknytning.

Slik deler du mobildatatilkoblingen med en annen Bluetooth-enhet

1. Kontroller at enheten og den andre Bluetooth-enheten er paret og at mobil datatrafikk er aktivert på enheten din.
    2. Enheten din: Finn og trykk på Innstillinger > Nettverk og Internett > Tilkoblingspunkt og tilknytning. Trykk på Bluetooth-internettdeling-glidebryteren for å aktivere funksjonen.
    3. Bluetooth-enhet: Konfigurer enheten slik at den har nettverkstilkobling via Bluetooth. Hvis enheten er en datamaskin, se du se de aktuelle instruksjonene for å fullføre oppsettet. Hvis enheten kjører Android-operativsystemet, trykker du på innstillingsikonet ved siden av navnet på enheten den er paret med, under Innstillinger > Enhetstilkobling > Bluetooth > Sammenkoblede enheter. Deretter merker du av for Internett-tilgang.
    4. Enheten din: Vent til vises på statuslinjen. Oppsettet er ferdig når den vises.
    5. Trykk på Bluetooth-internettdeling-glidebryteren igjen for å deaktivere funksjonen.

Bluetooth-internettdeling -funksjonen slås av hver gang du slår av enheten eller slår av Bluetooth-funksjonen.

Slik bruker du enheten som et flyttbart Wi-Fi-tilkoblingspunkt

1. Finn og trykk på Innstillinger > Nettverk og Internett > Tilkoblingspunkt og tilknytning.
    2. Trykk på Innstillinger for flyttbart tilkoblingspunkt > Konfigurer tilkoblingspunkt.
    3. Skriv inn Nettverksnavn-informasjonen.
    4. Trykk på Sikkerhet-feltet for å velge en sikkerhetstype. Angi et passord om nødvendig.
    5. Trykk på LAGRE.
    6. Trykk på og på Flyttbart tilkoblingspunkt-glidebryteren for å aktivere funksjonen.
    7. Hvis du blir bedt om det, trykker du på OK for å bekrefte. vises i statuslinjen når flyttbart ‎Wi-Fi -tilkoblingspunkt er aktiv.
    8. Hvis du vil stoppe deling av dataforbindelsen via ‎Wi-Fi , trykker du på Flyttbart tilkoblingspunkt-glidebryteren for å deaktivere funksjonen.

Slik lar du en WPS-støttet enhet bruke mobildatatilkoblingen din

1. Kontroller at enheten din fungerer som et flyttbart ‎Wi-Fi -tilkoblingspunkt.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Nettverk og Internett > Tilkoblingspunkt og tilknytning.
    3. Aktiver glidebryteren Flyttbart tilkoblingspunkt, og trykk deretter på Innstillinger for flyttbart tilkoblingspunkt > Synlig.
    4. Under Konfigurer tilkoblingspunkt kontrollerer du at det flyttbare tilkoblingspunktet er sikret med et passord.
    5. Trykk på WPS-knapp, og følg deretter anvisningene på skjermen. Alternativt kan du trykke på > Skriv inn WPS-kode og angi PIN-koden som vises på den WPS-støttede enheten.

Slik endrer du navn på eller sikrer det flyttbare tilkoblingspunktet ditt

1. Finn og trykk på Innstillinger > Nettverk og Internett > Tilkoblingspunkt og tilknytning.
    2. Trykk på Innstillinger for flyttbart tilkoblingspunkt > Konfigurer tilkoblingspunkt.
    3. Skriv inn Nettverksnavn-informasjonen.
    4. Trykk på Sikkerhet-feltet for å velge en sikkerhetstype.
    5. Angi et passord om nødvendig.
    6. Trykk på LAGRE.