Svare på anrop

Telefonappen åpner i fullskjermformat hvis telefonen ringer når enheten er i hvilemodus eller hvis skjermen er låst. Hvis du mottar et innkommende anrop når skjermen er aktiv, vises det innkommende anropet som et flytende varsel, det vil si et minimert vindu som flyter øverst på den åpne skjermen. Når et slik varsel vises, kan du velge å svare på anropet og åpne telefonappskjermen, eller du kan avvise anropet og bli værende på den gjeldende skjermen.

Slik svarer du på et anrop når skjermen er inaktiv

• Når et anrop kommer inn, drar du til høyre.

Slik svarer du på et anrop når skjermen er aktiv

• Når det kommer et anrop, trykker du på SVAR i det flytende varslet som vises øverst på skjermen.

I stedet for å svare på anropet, kan du gå til hovedskjermen til telefonappen ved å trykke på det flytende varslet. På denne måten får du flere alternativer for å håndtere samtalen. Du kan for eksempel velge å avvise anropet med en melding.

Slik avviser du et anrop når skjermen er inaktiv

• Når et anrop kommer inn, drar du til venstre.

Slik avviser du et anrop når skjermen er aktiv

• Når det kommer et anrop, trykker du på AVSLÅ i det flytende varslet som vises øverst på skjermen.

I stedet for å avvise anropet, kan du gå til hovedskjermen for telefonappen ved å trykke på det flytende varslet. På denne måten får du flere alternativer for å håndtere samtalen. Du kan for eksempel velge å avvise anropet med en melding.

Slik slår du av ringetonen for et innkommende anrop

• Trykk på volumtasten når du mottar anropet.

Avvise et anrop med en tekstmelding

Du kan avvise et anrop med en tekstmelding, som sendes automatisk til innringeren og lagres i Meldinger-samtalen med kontakten.

Du kan velge blant en rekke forhåndsdefinerte meldinger som ligger på enheten, eller du kan opprette en ny melding. Du kan også opprette dine egne tilpassede meldinger ved å redigere de forhåndsdefinerte meldingene.

Slik avviser du et anrop med en tekstmelding når skjermen er inaktiv

1. Når det kommer et innkommende anrop, trykker du på SVARALTERNATIVER.
    2. Velg en forhåndsdefinert melding eller trykk på Skriv ny melding.

Slik avviser du et anrop med en tekstmelding når skjermen er aktiv

1. Når det kommer et innkommende anrop, trykker du på det flytende varselvinduet der telefonnummeret eller navnet på kontakten vises.
    2. Trykk på SVARALTERNATIVER.
    3. Velg en forhåndsdefinert melding eller trykk på Skriv ny melding.

Slik avviser du et annet anrop med en tekstmelding

1. Når du hører gjentatte lydsignaler under et anrop, trykker du på SVARALTERNATIVER.
    2. Velg en forhåndsdefinert melding eller trykk på Skriv ny melding.

Slik redigerer du tekstmeldingen du bruker for å avvise anrop

1. Finn og trykk på .
    2. Trykk på > Innstillinger > Anrop.
    3. Trykk på Avvis anrop med melding.
    4. Trykk på meldingen du ønsker å redigere, og gjør deretter de nødvendige endringene.
    5. Trykk på OK.