Ringe

Du kan utføre et anrop ved å slå et nummer manuelt eller bruke funksjonen for smartringing for å finne numre raskt fra kontaktlisten og anropslisten. Hvis du vil foreta et videoanrop, kan du bruke Hangouts-appen på enheten.

Ringe – oversikt

Ringe

1 Tilbake til anropslisten
    2 Slett
    3 Ringetastatur
    4 Oppringingsknapp

Slik åpner du ringetastaturet

1. Finn og trykk på .
    2. Hvis ringetastaturet ikke vises, trykker du på .

Slik ringer du et telefonnummer

1. Finn og trykk på .
    2. Hvis anropslisten vises, trykker du på for å vise ringetastaturet.
    3. Tast inn telefonnummeret, og trykk på .

Hvis du vil slette et nummer du har angitt ved en feil, trykker du på .

Slik ringer du med smartringing

1. Finn og trykk på .
    2. Hvis anropslisten vises, trykker du på for å vise ringetastaturet.
    3. Bruk ringetastaturet til å legge inn bokstaver eller tall som stemmer med kontakten du ønsker å ringe. Etter hvert som du taster inn hver bokstav eller tall, vises en liste som samsvarer med søket ditt.
    4. Trykk på kontakten du vil ringe.

Slik ringer du til utlandet

1. Finn og trykk på . Anropslisten vises.
    2. Trykk på for å vise ringetastaturet.
    3. Berør og hold 0 til det vises et «+»-tegn.
    4. Tast inn landsnummeret og retningsnummeret (uten innledende nuller) etterfulgt av telefonnummeret. Trykk deretter på .

Slik legger du til et direktenummer på startskjermen

1. Berør og hold på et tomt område av Startskjerm.
    2. I tilpasningsmenyen trykker du på Moduler > Snarveier.
    3. Rull i listen over apper, og velg Ring.
    4. Velg kontakten og nummeret som du ønsker å bruke som direktenummer.

Slik viser eller skjuler du telefonnummeret under utgående anrop

1. Finn og trykk på .
    2. Trykk på > Innstillinger > Anrop.
    3. Trykk på Flere innstillinger > Nummervisning, og velg et alternativ.

Det er ikke sikkert dette alternativet tilbys av alle operatører.