Ikoner på statuslinjen

Statusikoner

Ingen SIM-kort

Signalstyrke

Ingen signal

Roaming

Sender og laster ned LTE-data

Sender og laster ned GPRS-data

Sender og laster ned EDGE-data

Sender og laster ned 3G-data

Sender og laster ned HSPA+-data

Mobildata er deaktivert

En ‎Wi-Fi -tilkobling er aktivert, og data overføres

En ‎Wi-Fi -tilkobling er aktivert, men det finnes ingen Internett-tilkobling.

Dette ikonet vises også når du forsøker å koble deg til et sikret ‎Wi-Fi -nettverk. Etter at du er pålogget, forsvinner krysset.

Hvis Google er blokkert på stedet der du er, er det mulig at krysset vises selv når enheten er koblet til et ‎Wi-Fi -nettverk og det finnes en fungerende Internett-tilkobling.

Batteristatus

Batteriet lader

Flymodus er aktivert

Bluetooth-funksjonen er aktivert

Mikrofonen er slått av

Høyttalertelefonen er på

Ikke forstyrr-modus er aktivert

Vibrasjonsmodus

En alarm er stilt inn

GPS er aktivert

Synkronisering pågår

Problem med pålogging eller synkronisering

Det er mulig at funksjoner eller tjenester som representeres med ikoner i denne listen, ikke er tilgjengelige avhengig av din tjenesteleverandør, nettverket eller regionen.

Slik håndterer du ikoner på statuslinjen

1. Finn og trykk på Innstillinger > Skjerm > Systemikoner.
    2. Merk av for de systemikonene du vil skal vises på statuslinjen.

Varselikoner

Ny tekstmelding eller MMS-melding

Aktivt anrop

Ubesvart anrop

Anrop på vent

Viderekobling er aktivert

Ny e-postmelding

Ny e-postmelding

Laster ned data

Laster opp data

Mobildata er deaktivert

Utfør et grunnleggende oppsett på enheten

En programvareoppdatering er tilgjengelig

Systemoppdateringer er tilgjengelige

Laster ned systemoppdateringer

Trykk for å installere de nedlastede systemoppdateringene

STAMINA-modus er aktivert

Ultra STAMINA-modus er aktivert

Batteripleie er aktivert

Støyreduksjon er aktivert

Skjermkopi tatt

Ny Hangouts-chattemelding

En sang spilles

Enheten er koblet til en datamaskin via en USB-kabel

Intern lagring er 75 % full. Trykk for å overføre data til et minnekort

Advarsel

Flere skjulte varsler

Ikke alle ikoner som kan komme til å vises på enheten din, er oppført her. Denne listen er bare for referanseformål, og det kan bli gjort endringer uten forvarsel.

Slik blokkerer du en app fra å sende varsler

1. Finn og trykk på Innstillinger > Apper og varsler > Konfigurer varsler > Varsler.
    2. Velg en app.
    3. Trykk på glidebryteren ved siden av for å blokkere appvarsler.