Google-feed

Bruk Google-appen til å søke på Internett. Du kan også aktivere en feed for jevnlige oppdateringer. Du kan for eksempel få trafikkinformasjon før du drar på jobb, finne populære restauranter i nærheten, se stillingen til favorittlaget ditt med mer. Du får tilgang til appen ved å trykke på i applisten, eller du kan reservere en rute på startskjermen for hurtig tilgang og enkel lesing.

Slik setter du av en rute på startskjermen for Google-feed

1. Berør og hold nede på et tomt felt på startskjermen.
    2. Trykk på og deretter på Google-feed-glidebryteren.
    3. Du kan nå sveipe til ruten lengst til venstre på startskjermen for å få tilgang til grensesnittet for Google-feed.

Hvis du setter av ruten lengst til venstre for grensesnittet for Google-feed, kan du ikke endre hovedruten på startskjermen, og du kan ikke legge til flere ruter til venstre. Bare ruten lengst til venstre kan settes av.

Slik aktiverer eller deaktiverer du databruk for Feeden din

1. Finn og trykk på Innstillinger > Google > Søk > Feeden din.
    2. Trykk på Datasparing-glidebryteren for å aktivere eller deaktivere databruk for Feeden din.