Forbedre lydkvaliteten

Lyden på enheten kan forbedres ved å aktivere de enkelte lydinnstillingene som equalizer og surround-lyd manuelt. Dynamisk normalisering kan aktiveres for å minimere volumforskjellene mellom sanger og videoer. Du kan også forbedre kvaliteten på komprimerte musikkfiler til en kvalitet nært høyoppløselig lyd når du bruker en hodetelefon med ledninger.

Slik forbedrer du lyden automatisk

1. Finn og trykk på Innstillinger > Lyd > Lydinnstillinger.
    2. Hvis DSEE HX-funksjonen er aktivert, deaktiverer du den ved å trykke på glidebryteren.
    3. Aktiver ClearAudio+-funksjonen ved å trykke på glidebryteren.

Slik justerer du lydinnstillingene manuelt med equalizeren

1. Finn og trykk på Innstillinger > Lyd > Lydinnstillinger.
    2. Hvis ClearAudio+-funksjonen eller DSEE HX-funksjonen er aktivert, trykker du på glidebryteren for å deaktivere den.
    3. Trykk på Lydeffekter > Equalizer.
    4. Dra i frekvensbåndknappene for å justere lyden manuelt. Hvis du vil velge et forhåndsinnstilt arrangement, trykk på for å velge et arrangement, deretter på OK for å bekrefte.

Den manuelle justeringen av lydinnstillingene har ingen innvirkning på talekommunikasjonsapper. Lydkvaliteten til stemmesamtaler endres for eksempel ikke.

Slik slår du på surroundlyd

1. Finn og trykk på Innstillinger > Lyd > Lydinnstillinger > Lydeffekter > Surroundlyd (VPT).
    2. Knips mot venstre eller høyre for å velge en innstilling, og trykk deretter på OK for å bekrefte.

Slik minimerer du volumforskjeller med dynamisk normalisering

1. Finn og trykk på Innstillinger > Lyd > Lydinnstillinger.
    2. Hvis DSEE HX-funksjonen er aktivert, deaktiverer du den ved å trykke på glidebryteren.
    3. Aktiver Dynamisk normalisering-funksjonen ved å trykke på glidebryteren.

Slik oppgraderer du kvaliteten for komprimerte musikkfiler

1. Finn og trykk på Innstillinger > Lyd > Lydinnstillinger.
    2. Aktiver DSEE HX-funksjonen ved å trykke på glidebryteren.

Denne innstillingen er bare tilgjengelig for hodetelefoner med ledning som støtter høyoppløselig lyd.