«Ikke forstyrr»-modus

Du kan sette enheten til «Ikke forstyrr» og angi manuelt hvor lenge enheten skal være i «Ikke forstyrr» . Du kan også forhåndsinnstille når enheten automatisk skal settes i «Ikke forstyrr» .

Slik aktiverer du «Ikke forstyrr»-modus

1. Bruk to fingre til å dra statuslinjen helt ned for å åpne hurtiginnstillingspanelet.
    2. Trykk på for å slå på «Ikke forstyrr».
    3. For flere alternativer kan du trykke på innstillingsnavnet under og velge en innstilling. Du kan også angi en tidsgrense hvis du vil.
    4. Trykk på FERDIG.

Slik veksler du raskt mellom Ikke forstyrr-modus, vibreringsmodus og lydmodus

1. Trykk volumtasten opp eller ned til , eller vises.
    2. Trykk på , eller for å veksle raskt mellom vibrasjons-/lydmodus. Hvis du vil aktivere Ikke forstyrr-modus, trykker du ned på volumtasten mens du er i vibrasjonsmodus.

Slik planlegger du tidsintervaller for Ikke forstyrr-modus

1. Finn og trykk på Innstillinger > Lyd > «Ikke forstyrr».
    2. Velg fra reglene under Automatiske regler, eller trykk på for å legge til en ny regel.
    3. Velg en regeltype.
    4. Tast inn ønsket navn på regelen, og trykk deretter på OK.
    5. Velg innstillingen for regelen du har opprettet. For en tidsregel kan du velge dager og klokkeslett. For en hendelsesregel kan du velge en hendelse fra kalenderen du vil synkronisere med.

Angi unntak for «Ikke forstyrr» -modus

Du kan velge hvilke varseltyper som kan bruke lydsignaler i «Ikke forstyrr» -modus, og du kan filtrere unntak basert på hvem varslene kommer fra. De vanligste typene unntak omfatter:
    • Hendelser og påminnelser
    • Anrop
    • Meldinger
    • Alarmer

Slik kobler du unntak med bestemte typer kontakter

1. Finn og trykk på Innstillinger > Lyd > Ikke forstyrr > Bare prioritert tillatt.
    2. Trykk på Anrop eller Meldinger.
    3. Velg et alternativ.