account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjelp oss å forbedre nettstedet vårt
    Svar på et par raske spørsmål for å evaluere besøket ditt.

    Diagnostisering av kameraet

    Hvis kameraet ditt ikke virker som det skal, kan du utføre en diagnosetest for å identifisere om det er et problem med hovedkameraet, frontkameraet, blitsen eller kameratasten.

    Diagnostisering av kameraet

    Slik kjører du en diagnosetest av kameraet

    1. Kontroller at du er tilkoblet Internett. Trykk på mens du bruker kameraet.
    2. Trykk på Mer.
    3. Trykk på Hjelp og velg Kamera, Frontkamera, Blits eller Kameratast.
    4. Følg instruksjonene som vises på skjermen.
    Var denne informasjonen nyttig?
    Ja Nei
    Tilbakemeldingen din er verdifull for oss!
    Hvorfor fant du denne informasjonen nyttig?
    Send inn
    Takk. Vi setter pris på tilbakemeldingen din!
    Close Lukk
    Finn produktet ditt
    Find
    På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer
    Find
    På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer