Bruke anropslisten

I anropsloggen kan du vise nylig ubesvarte anrop Icn sony call log header missed call 2 med Icn sony stat sys sim1 indicator eller Icn sony stat sys sim2 indicator for å vise hvilket SIM-kort anropet var for, mottatte anrop Icn sony call log header incoming call og oppringte anrop Icn sony call log header outgoing call.

Slik åpner du anropslisten

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
  2. Finn og trykk på Icn sony app dialer.

Slik viser du ubesvarte anrop

1. Når du har ubesvarte anrop, vises Icn sony call log header missed call på statuslinjen. Dra statuslinjen nedover.
  2. Ta hurtig på Ubesvart anrop.

Slik ringer du et nummer fra anropslisten

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
  2. Finn og trykk på Icn sony app dialer. Anropslisten vises.
  3. Hvis du vil ringe et nummer direkte fra anropslisten, trykker du på Icn sony btn detail call message ved siden av nummeret og velger et SIM-kort. Hvis du vil redigere et nummer før du ringer det, berører du og holder det aktuelle nummeret. Deretter trykker du på Rediger nummer før anrop.

Slik legger du til et nummer fra anropslisten i kontaktlisten

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
  2. Finn og trykk på Icn sony app dialer.
  3. Trykk på et nummer i anropslisten, og trykk deretter på Opprett ny kontakt eller Legg til for en kontakt.
  4. Rediger kontaktopplysningene, og trykk deretter på LAGRE.

Slik viser du alternativer for anropslisten

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
  2. Finn og trykk på Icn sony app dialer.
  3. Trykk på Icn sony key menu.

Tip

Du kan også få tilgang til generelle anropsinnstillinger ved å følge fremgangsmåten over.