Telefonsamtaler

Ringe – oversikt

Du kan utføre et anrop ved å slå et nummer manuelt eller bruke funksjonen for smartringing for å finne numre raskt fra kontaktlisten og anropslisten. Hvis du vil foreta et videoanrop, kan du bruke Hangouts™-appen på enheten.

Ringe

1 Gå tilbake til anropslisten
2 Slett
3 Ringetastatur
4 Oppringingsknapp

Slik åpner du ringetastaturet

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
  2. Finn og trykk på Icn sony app dialer.
  3. Hvis ringetastaturet ikke vises, trykker du på Icn sony call dialpad pressed.

Slik ringer du et telefonnummer

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
  2. Finn og trykk på Icn sony app dialer.
  3. Hvis anropslisten vises, trykker du på Icn sony call dialpad pressed for å vise ringetastaturet.
  4. Tast inn telefonnummeret, og trykk på Icn sony btn detail call.
  5. Velg et SIM-kort i dialogboksen for valg av konto.

Tip

Hvis du vil slette et nummer du har angitt ved en feil, trykker du på Icn sony delete phone number blk.

Slik ringer du med smartringing

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
  2. Finn og trykk på Icn sony app dialer.
  3. Hvis anropslisten vises, trykker du på Icn sony call dialpad pressed for å vise ringetastaturet.
  4. Bruk ringetastaturet til å legge inn bokstaver eller tall som stemmer med kontakten du ønsker å ringe. Etter hvert som du taster inn hver bokstav eller tall, vises en liste som samsvarer med søket ditt.
  5. Trykk på kontakten du vil ringe.
  6. Velg et SIM-kort.

Slik ringer du til utlandet

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
  2. Finn og trykk på Icn sony app dialer. Anropslisten vises.
  3. Trykk på Icn sony call dialpad pressed for å vise ringetastaturet.
  4. Berør og hold 0 til det vises et «+»-tegn.
  5. Tast inn landsnummeret og retningsnummeret (uten innledende nuller) etterfulgt av telefonnummeret. Trykk deretter på Icn sony btn detail call.
  6. Velg et SIM-kort i dialogboksen for valg av konto.

Slik legger du til et direktenummer på startskjermen

1. Hold fingeren på et tomt område av Startskjerm til enheten begynner å vibrere og tilpasningsmenyen vises.
  2. I tilpasningsmenyen trykker du på Moduler > Snarveier.
  3. Bla gjennom listen over apper, og velg Direkte oppringing.
  4. Velg kontakten og nummeret som du ønsker å bruke som direktenummer.

Vise eller skjule telefonnummeret

Du kan velge om telefonnummeret ditt skal vises eller skjules på anropsmottakernes enheter når du ringer til dem.

Slik viser eller skjuler du telefonnummeret under utgående anrop

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
  2. Finn og trykk på Innstillinger > Anrop.
  3. Velg et SIM-kort.
  4. Trykk på Flere innstillinger > Anroper-ID, og velg et alternativ.

Note

Det er ikke sikkert dette alternativet tilbys av alle operatører.