Bakgrunn og temaer

Enheten kommer med en standard bakgrunn, men du kan tilpasse startskjermen og låseskjermen til din egen stil ved å bruke bakgrunner og temaer med ulike farger og mønstre.

En bakgrunn kan brukes uten å endre noen av de andre elementene på startskjermen og låseskjermen. Animerte bakgrunner legger visuelle effekter til berøringen av skjermen og lar skjermbildet endres dynamisk.

Temaer kan inneholde en bakgrunn, skjermsparer, tittellinjer og et lydtema som alle passer sammen for å skape et unikt utseende og bruk av enheten.

Slik endrer du bakgrunnsbildet

1. Berør og hold på et tomt område på Startskjerm til enheten vibrerer.
  2. Trykk på Bakgrunner og velg et alternativ.

Tip

Du kan også endre bakgrunnen for låseskjermen eller bruke samme bilde på både startskjermen og låseskjermen. Følg trinnene ovenfor, og trykk deretter på Album. Trykk på ønsket bilde, og velg et alternativ.

Slik velger du et tema

1. Berør og hold på et tomt område av Startskjerm til enheten begynner å vibrere.
  2. Trykk på Temaer.
  3. Velg et alternativ:
    • Hvis du vil bruke et eksisterende tema, velg temaet og trykk deretter på BRUK TEMA.
    • Hvis du vil laste ned et nytt tema, trykker du på FÅ FLERE TEMAER.

Note

Når du endrer et tema, endres også bakgrunnen i enkelte apper.