Tilbakestille apper

Du kan tilbakestille en app eller fjerne appdata hvis appen slutter å reagere eller forårsaker problemer med enheten.

Slik tilbakestiller du app-preferanser

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
  2. Finn og trykk på Innstillinger > Programmer.
  3. Trykk på Icn sony key menu, og trykk deretter på Tilbakestill app-innstillingene > Tilbakestill apper.

Tip

Tilbakestilling av app-preferanser sletter ikke appdata fra enheten.

Slik fjerner du appdata

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
  2. Finn og trykk på Innstillinger > Programmer.
  3. Velg en app eller tjeneste, trykk deretter på Lagring > FJERN DATA > OK.

Note

Når du fjerner appdata, blir data for den valgte appen slettet permanent fra enheten. Valget for å slette data til en app, er ikke tilgjengelig for hver app eller tjeneste.

Slik sletter du hurtigbufferen til en app

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
  2. Finn og trykk på Innstillinger > Programmer.
  3. Velg en app eller tjeneste, trykk deretter på Lagring > FJERN HURTIGLAGER.

Note

Valget om å slette hurtigbufferen til en app, er ikke tilgjengelig for hver app eller tjeneste.

Slik fjerner du standardinnstillingene for apper

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
  2. Finn og trykk på Innstillinger > Programmer.
  3. Velg en app eller tjeneste, trykk deretter på Åpne som standard > FJERN STANDARDVALG.

Note

Valget om å slette standardinnstillingen til en app, er ikke tilgjengelig for hver app eller tjeneste.