Koble enheten til USB-tilbehør

Du kan bruke en USB-vertsadapter til å koble enheten din til USB-tilbehør, for eksempel USB-masselagringsenheter, spillkontrollere, USB-tastatur og USB-mus. Hvis USB-tilbehøret har en micro USB-kontakt, trenger du ikke en USB-vertsadapter.

USB-vertsadaptere selges separat. Sony garanterer ikke at enheten din støtter alt USB-tilbehør.

Note

Denne enheten har en USB-port uten deksel. Hvis enheten har vært i kontakt med vann, må du forsikre deg om at porten er helt tørr før du kobler til en USB-kabel.

Slik får du tilgang til en USB-masselagringsenhet ved å bruke en USB-vertsadapter

1. Koble enheten til USB-masselagringsenheten ved å bruke en USB-vertsadapter.
    2. Bruk en filbehandlingsapp som f.eks. File Commander, for å få tilgang til filer og mapper på USB-lagringsenheten.

Tip

Den aktuelle medie-appen kan også åpnes på enheten for å vise innholdet direkte. Du kan f.eks. åpne Album-appen for å vise bilder som er lagret på USB-masselagringsenheter.

Slik kobler du fra en USB-masselagringsenhet

1. Dra statuslinjen nedover for å åpne varselpanelet.
    2. Trykk på rullegardinpilen ved siden av Android-system.
    3. Trykk på LØS UT i rullegardinlisten.
    4. Koble USB-vertsadapteren fra enheten.

Tip

Hvis varselet ikke vises, trykker du på Innstillinger > Lagring og minne > Icn sony key menu > Avansert > Lagring > Icn sony eject3 ved siden av Bærbar lagring.

Slik kobler du til USB-tilbehør ved bruk av en USB-vertsadapter

1. Fest USB-vertsadapteren til enheten, koble deretter adapteren til USB-tilbehøret.
    2. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    3. Finn og trykk på Innstillinger > Enhetstilkobling > USB-tilkobling.

Note

Det kan være nødvendig med ekstra trinn eller programvare hvis du skal konfigurere spillkontrollere, USB-lyd og USB Ethernet-tilbehør. Sony garanterer ikke at enheten din støtter alt USB-tilbehør.

Slik kobler du til USB-tilbehør med en micro USB-kontakt

1. Koble micro USB-kontakten fra USB-tilbehøret til enheten.
    2. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    3. Finn og trykk på Innstillinger > Enhetstilkobling > USB-tilkobling.

Note

Sony garanterer ikke at alt USB-tilbehør med en micro USB-kontakt støttes av enheten din.