Appoversikt

Icn sony app gallery

Bruk Album-appen til å behandle, vise og redigere bildene og videoene dine.

Icn sony app amazon

Bla gjennom, søk etter og kjøp tusener av produkter direkte fra enheten din.

Icn sony app avg protection

Beskytt enheten din mot virus, skadelig programvare, spionprogrammer, nettfisking og utnyttelse på Internett.

Icn sony app calculator

Bruk Kalkulator-appen til å utføre enkle regnestykker.

Icn sony app calendar

Bruk Kalender-appen til å holde orden på arrangementer og avtaler.

Icn sony app camera

Bruk Kamera-appen til å ta bilder, og spille inn video.

Icn sony app chrome

Bruk Chrome™-nettleseren til å navigere og vise nettsider, tekst og bilder, og til å behandle bokmerker.

Icn sony app alarm

Bruk Klokke-appen til å angi ulike alarmer og tidsur.

Icn sony app phonebook

Bruk Kontakter-appen til å administrere telefonnumre, e-postadresser og annen kontaktinformasjon.

Icn sony app downloads

Få tilgang til dine nedlastede apper, dokumenter og bilder.

Icn sony app google talk

Bruk Hangouts™-appen til å chatte med venner på Internett.

Icn sony app google docs

Opprett, rediger og samarbeid med andre på dokumenter.

Icn sony app google drive

Lagre dokumentene og filene dine for enkel tilgang fra enhver enhet, del dem med venner og samarbeid med kollegaer.

Icn sony app google sheets

Opprett, rediger og samarbeid med andre på regneark.

Icn sony app google slides

Opprett, rediger og samarbeid med andre om presentasjoner.

Icn sony app spotify

Strøm musikk, bla gjennom samlingene til vennene dine eller diskografiene til artister, eller lag din egen radiokanal.

Icn sony app email

Bruk E-post-appen for å sende og motta e-poster via både personlige og jobbkontoer.

Icn sony app facebook

Bruk Facebook™-appen for sosiale nettverk med venner, familiemedlemmer og kollegaer rundt om i verden.

Icn sony app radio

Bla gjennom og lytt til FM-radiostasjoner.

Icn sony app gmail

Bruk Gmail™-appen til å lese, skrive og organisere e-postmeldinger.

Icn sony app google search

Søk etter informasjon på enheten din og på nettet.

Icn sony app xperia lounge

Nyt musikk, filmer, apper og spill på enheten din, og få eksklusiv tilgang til unikt innhold som bare er tilgjengelig på Xperia™-enheter.

Icn sony app google maps

Vis hvor du befinner deg, finn andre steder og planlegg ruter med Google Maps™.

Icn sony app messaging

Bruk Meldinger-appen for å sende og motta tekst- og MMS-meldinger.

Icn sony app movie creator

Xperia™ Movie Creator lager automatisk korte videomontasjer ved å bruke eksisterende bilder og videoer.

Icn sony app music player

Bruk Musikk-appen for å organisere og spille musikk og lydbøker.

Icn sony app dialer

Ring ved å slå nummeret manuelt eller ved hjelp av funksjonen for smartringing.

Icn sony app socialife

Vis nyhetsartikler fra News Suite.

Icn sony app sketch

Bruk Skisse-appen til å lage og utforske bilder, og del dem deretter med vennene dine.

Icn sony app google photos

Organiser, søk eller bla gjennom bildene og videoene dine.

Icn sony app google movies and tv

Bruk Play Filmer & TV-appen til å se på filmer og TV-programmer du har kjøpt eller leid på Google Play™.

Icn sony app google play music

Oppdag og spill av tusener av sanger med Play Musikk-appen.

Icn sony app market place

Bruk Play Store™-appen til å finne apper du vil kjøpe eller laste ned gratis.

Icn sony app play station

Hold kontakten med spillvenner og spillene du elsker å spille, handle på PlayStation®Store og mer.

Icn sony app settings

Optimaliser innstillingene etter dine egne behov.

Icn sony app support

Bruk Brukerstøtte-appen for å få tilgang til brukerhåndboken og feilsøkingsinformasjon, pluss tips og triks.

Icn sony app video tv

Bruk Video & TV SideView-appen til å spille av videoer, vise programguiden og dele videoer med venner. Du kan bruke enheten som en fjernkontroll for en kompatibel hjemmenettverksenhet eller spille av filmer på andre enheter som er koblet til samme nettverk eller nettskyen.

Icn sony app google voice search

Bruk stemmen til å søke etter ting på nettet.

Icn sony app weather new

Bruk Vær-appen til å vise værmeldinger.

Icn sony app whats new

Bruk What’s New-appen til å oppdage nye spill, apper og medieinnhold.

Icn sony app youtube

Bruk YouTube™ til å se på videoer fra brukere over hele verden, og del dine egne.

Note

Det kan hende at enkelte apper ikke er inkludert på enheten din, eller de støttes ikke av alle nettverk og/eller mobiloperatører i alle områder.