Bruk av flere SIM-kort

Denne funksjonen gjelder bare for dobbel SIM-enheter.

Dobbel SIM-enheter fungerer med enten ett eller to SIM-kort satt inn. Du kan få innkommende kommunikasjon til begge SIM-kort og velge fra hvilket nummer du ønsker å utføre utgående kommunikasjon. Før du bruker flere SIM-kort, må du aktivere dem og velge hvilket SIM-kort som skal håndtere datatrafikk.

Du kan viderekoble anrop som kommer inn på SIM-kort 1 til SIM-kort 2 når SIM-kort 1 ikke kan nås eller motsatt. Denne funksjonen kalles Dual SIM reachability (Dobbel SIM-tilgjengelighet). Den må aktiveres manuelt. Se Viderekoble anrop.

Slik aktiverer eller deaktiverer du bruken av to SIM-kort

1. Finn og trykk på Innstillinger > Nettverk og Internett > SIM-kort.
  2. Trykk på glidebryterne SIM1 og SIM2 for å aktivere eller deaktivere SIM-kort .

Slik gir du et nytt navn til et SIM-kort

1. Finn og trykk på Innstillinger > Nettverk og Internett > SIM-kort.
  2. Velg et SIM-kort, og tast inn et nytt navn for det.
  3. Trykk på OK.

Slik velger du hvilket SIM-kort som skal brukes til datatrafikk

1. Finn og trykk på Innstillinger > Nettverk og Internett > SIM-kort > Mobildata.
  2. Velg SIM-kortet du vil bruke til datatrafikk.

Hvis du vil oppnå høyest mulig datahastighet, velger du det SIM-kortet som støtter det raskeste mobilnettet, for eksempel LTE.