Appoversikt

Galleri-ikon

Behandle, vis og rediger bildene og videoene dine med Album-appen.

Amazon Shopping-ikon

Bruk Amazon Shopping-appen til å bla gjennom, søke etter og kjøpe tusener av produkter direkte fra enheten din.

Amazon Kindle-ikon

Utforsk, handle og les bøker på enheten din.

AVG protection-ikon

Beskytt enheten din mot virus, skadelig programvare, spionprogrammer, nettfisking og utnyttelse på Internett.

Kalkulator-ikon

Bruk Kalkulator-appen til å utføre enkle regnestykker.

Kalender-ikon

Hold orden på arrangementer og avtaler.

Kamera-ikon

Ta bilder og spill inn videoklipp

Google Chrome-ikon

Bruk Chrome-nettleseren til å navigere og vise nettsider, tekst og bilder, og til å behandle bokmerker.

Alarm-ikon

Angi ulike alarmer og tidsur.

Kontakter-ikon

Administrer telefonnumre, e-postadresser og annen kontaktinformasjon.

Filer-ikon

Bruk Filer-appen for å få tilgang til dine nedlastede apper, dokumenter og bilder.

FM-radio-ikon

Bla gjennom og lytt til FM-radiostasjoner.

Google Duo-ikon

Bruk Duo-appen til å utføre videoanrop.

Google Dokumenter-ikon

Opprett, rediger og samarbeid med andre på dokumenter med Google Dokumenter.

Google Disk-ikon

Lagre dokumentene og filene dine for enkel tilgang fra enhver enhet, del dem med venner og samarbeid med kollegaer med Google Disk.

E-post-ikon

Send og motta e-postmeldinger via både personlige kontoer og jobbkontoer.

Facebook-ikon

Bruk Facebook™-appen for sosiale nettverk med venner, familiemedlemmer og kollegaer rundt om i verden.

Gmail-ikon

Les, skriv og organiser e-postmeldinger.

Google Søk-ikon

Søk etter informasjon på enheten din og på nettet.

Xperia Lounge-ikon

Nyt musikk, filmer, apper og spill på enheten din, og få eksklusiv tilgang til unikt innhold som bare er tilgjengelig på Xperia-enheter.

Google Maps-ikon

Vis hvor du befinner deg, finn andre steder og planlegg ruter med Google Maps.

Meldinger-ikon

Bruk Meldinger-appen for å sende og motta tekst- og MMS-meldinger.

Movie Creator-ikon

Movie Creator lager automatisk korte videomontasjer ved å bruke eksisterende bilder og videoer.

Musikk-ikon

Bruk Musikk-appen for å organisere og spille musikk og lydbøker.

Nyheter-ikon

Vis nyhetsartikler fra News Suite.

Ringe-ikon

Ring ved å slå nummeret manuelt eller ved hjelp av funksjonen for smartringing.

Google Foto-ikon

Organiser, søk eller bla gjennom alle dine bilder og videoer.

Google Filmer-ikon

Bruk Google Play Filmer & TV-appen til å se på filmer og TV-programmer du har kjøpt eller leid på Google Play.

Google Play Musikk-ikon

Oppdag og spill av tusener av sanger med Google Play Musikk-appen.

Play Butikk-ikon

Bruk Play Butikk-appen til å finne apper du vil kjøpe eller laste ned gratis.

PlayStation-ikon

Vær på nett med spillvenner og spillene du elsker å spille, handle på PlayStation®Store og mer.

Innstillingsikon

Optimer innstillingene etter dine egne behov.

Google Regneark-ikon

Opprett, rediger og samarbeid med andre på regneark med Google Regneark-appen.

Skisse-ikon

Bruk Skisse-appen til å lage og utforske bilder, og del dem deretter med vennene dine.

Google Presentasjoner-ikon

Opprett, rediger og samarbeid med andre på presentasjoner.

Hjelp-ikon

Bruk Brukerstøtte-appen til å få tilgang til brukerstøtte på enheten. Du kan for eksempel få tilgang til brukerhåndboken og feilsøkingsinformasjon, pluss tips og triks.

Videoer-ikon

Spill av videoer på enheten din og del innhold med venner.

Video & TV SideView-ikon

Spill av videoer på enheten din og del innhold med venner med Video & TV SideView-appen.

Været-ikon

Bruk Vær-appen til å vise værmeldinger.

YouTube-ikon

Se på videoer fra brukere over hele verden, og del dine egne.

Det kan hende at enkelte apper ikke er inkludert på enheten din, eller at de ikke støttes av alle nettverk og/eller mobiloperatører i alle områder.