Starte enheten for første gang

Det anbefales at du lader batteriet i minst 30 minutter før du starter enheten for første gang. Du kan fortsatt bruke enheten mens den lades. Se Slik lader du enheten.

Første gang du starter enheten, hjelper en oppsettsveiledning deg å konfigurere grunnleggende innstillinger, tilpasse enheten og logge på kontoene dine, for eksempel en Google™-konto.

Når du kjøper enheten, er en enkel skjermlås allerede aktivert. Dette betyr at du må sveipe til venstre eller oppover på skjermen for å låse den opp. Du kan endre sikkerhetsinnstillingene senere og legge til andre typer skjermlåser.

Slik slår du på enheten

Sørg for å bruke en USB Type-C-kabel (følger med) når du lader enheten. Det anbefales å lade batteriet i minst 30 minutter før du slår på enheten for første gang.

1. Trykk på og hold nede strømknappen Strøm på/av-ikon til enheten vibrerer.
  2. Skriv inn PIN-koden for SIM-kortet når du blir bedt om det, og trykk deretter på Skriv inn tekst-ikon.
  3. Vent litt mens enheten starter opp.

Du mottar først PIN-koden for SIM-kortet fra mobiloperatøren, men du kan endre den senere i Innstillinger-menyen.

Slik slår du av enheten

1. Trykk og hold nede på/av-tasten Strøm på/av-ikon inntil valgmenyen åpnes.
  2. På valgmenyen tar du hurtig på Slå av.

Det kan ta en liten stund før enheten slår seg av.