Video-chat

Du kan bruke Google Duo™-appen for video-chat på enheten for å chatte med venner som også bruker appen på Android™ og andre iOS-enheter.

Gå til https://support.google.com/duo/ hvis du vil ha mer detaljert informasjon om hvordan du bruker denne appen.

Videoanropsfunksjonen fungerer bare på enheter med et frontkamera.

Slik bruker du Duo-appen

• Finn og trykk på Google Duo-ikon for å bruke videochat-appen.