Blokkering av et nummer

Du kan blokkere enkelte numre slik at de ikke kan ringe deg eller sende deg tekstmeldinger. Velg blant lagrede numre eller tast inn et nummer selv.

Slik blokkerer du et lagret nummer

1. Finn og trykk på Ringe-ikon.
  2. Berør og hold nede nummeret du vil blokkere.
  3. Trykk på Blokker nummer og deretter på BLOKKÉR. Anrop og tekstmeldinger fra dette nummeret blokkeres.

Slik blokkerer du et nummer ved å taste det inn

1. Finn og trykk på Ringe-ikon.
  2. Trykk på Meny-ikon > Innstillinger > Anropsblokkering > Legg til et nummer.
  3. Tast inn telefonnummeret du vil blokkere, og trykk deretter på BLOKKÉR. Anrop og tekstmeldinger fra dette nummeret blokkeres.

Slik opphever du blokkeringen av et blokkert nummer

1. Finn og trykk på Ringe-ikon.
  2. Trykk på Meny-ikon > Innstillinger > Anropsblokkering.
  3. Trykk på Avslutt-ikon ved siden av telefonnummeret du vil oppheve blokkeringen for, og trykk deretter på OPPHEV BLOKKERINGEN. Anrop og tekstmeldinger fra dette nummeret blokkeres ikke lenger.