Montering – Enkel SIM

Enheten støtter kun nano-SIM-kort. Enkel SIM-enheter lar deg bruke ett SIM-kort og et minnekort.

Nano-SIM-kortet og minnekortet har separate spor. Pass på at du ikke bruker feil spor.

Hvis du vil ha informasjon om hvordan du sjekker om enheten din er enkel eller dobbel SIM, kan du se Finne IMEI-nummeret/numrene for enheten din.

Du kan forhindre tap av data ved å slå av enheten eller deaktivere minnekortet før du trekker ut holderen for å ta nano-SIM-kortet eller minnekortet ut av enheten.

Slik setter du inn nano-SIM-kortet og minnekortet

Sette inn SIM-kortet og minnekortet

Ikke klipp eller skjær i SIM-kortet med for eksempel saks eller kniv, ettersom dette kan skade enheten din.

1. Bruk neglen til å dra ut SIM-kortbrettet.
    2. Plasser SIM-kortet i riktig retning, som vist i illustrasjonen.
    3. Sett minnekortet inn i minnekortsporet i riktig retning, som vist i illustrasjonen.
    4. Skyv forsiktig brettet inn i sporet igjen til det klikker på plass.