Dele mobildatatilkoblingen

Du kan dele mobildatatilkoblingen med andre enheter på flere måter.

• USB-tilknytning: Del mobildatatilkoblingen med én datamaskin ved hjelp av en USB-kabel.
  • Flyttbart tilkoblingspunkt: del mobildatatilkoblingen med opptil ti andre enheter samtidig, inkludert enheter som støtter WPS-teknologi.
  • Flyttbart tilkoblingspunkt via one-touch: berør enheter mot hverandre for å aktivere deling av mobildatatilkoblingen over ‎Wi-Fi .

Slik deler du datatilkoblingen ved hjelp av en USB-kabel

1. Koble enheten til en datamaskin ved hjelp av USB-kabelen som fulgte med enheten.
  2. Finn og trykk på Innstillinger > Nettverk og Internett > Tilknytning og mobilt tilkoblingspunkt.
  3. Trykk på USB-internettdeling-glidebryteren, og trykk deretter på OK hvis du blir bedt om det. USB-deling-ikon vises i statuslinjen etter at du er tilkoblet.
  4. Hvis du ikke lenger ønsker å dele datatilkoblingen, trykker du på USB-internettdeling-glidebryteren eller kobler fra USB-kabelen.

Enhetens datatilkobling og SD-kort kan ikke deles samtidig via en USB-kabel.

Slik deler du mobiltilkoblingen din via flyttbart tilkoblingspunkt med én berøring

1. Sørg for at NFC-funksjonen er slått på på begge enhetene, og at begge skjermene er aktive.
  2. Finn og trykk på Innstillinger > Nettverk og Internett > Tilknytning og mobilt tilkoblingspunkt.
  3. Trykk på Flyttbart tilkoblingspunkt-glidebryteren for å aktivere funksjonen.
  4. Trykk på One-touch flyttbart tilkoblingspunkt. Hold de to enhetene sammen slik at NFC-registreringsområdene på hver enhet berører hverandre, og trykk deretter på KOBLE TIL.

Denne funksjonen fungerer bare med enheter som også støtter NFC ‎Wi-Fi -tilknytning.

Slik bruker du enheten som et flyttbart Wi-Fi-tilkoblingspunkt

1. Finn og trykk på Innstillinger > Nettverk og Internett > Tilknytning og mobilt tilkoblingspunkt.
  2. Trykk på Innstillinger for flyttbart tilkoblingspunkt > Konfigurer tilkoblingspunkt.
  3. Skriv inn Nettverksnavn-informasjonen.
  4. Trykk på Sikkerhet-feltet for å velge en sikkerhetstype. Angi et passord om nødvendig.
  5. Trykk på Lagre.
  6. Trykk på Tilbake-ikon og på Flyttbart tilkoblingspunkt-glidebryteren for å aktivere funksjonen.
  7. Hvis du blir bedt om det, trykker du på OK for å bekrefte. Tilknytning-ikon vises i statuslinjen når flyttbart ‎Wi-Fi -tilkoblingspunkt er aktiv.
  8. Hvis du vil stoppe deling av dataforbindelsen via ‎Wi-Fi , trykker du på Flyttbart tilkoblingspunkt-glidebryteren for å deaktivere funksjonen.

Slik lar du en ‎Wi-Fi Protected Setup-støttet enhet bruke mobildatatilkoblingen din

1. Kontroller at enheten din fungerer som et flyttbart ‎Wi-Fi -tilkoblingspunkt.
  2. Finn og trykk på Innstillinger > Nettverk og Internett > Tilknytning og mobilt tilkoblingspunkt > Innstillinger for flyttbart tilkoblingspunkt.
  3. Under Konfigurer tilkoblingspunkt kontrollerer du at det flyttbare tilkoblingspunktet er sikret med et passord.
  4. Trykk på WPS-knapp, og følg deretter anvisningene på skjermen. Alternativt kan du trykke på Meny-ikon > Skriv inn WPS-kode og angi PIN-koden som vises på den ‎Wi-Fi Protected Setup-støttede enheten.

Slik endrer du navn på eller sikrer det flyttbare tilkoblingspunktet ditt

1. Finn og trykk på Innstillinger > Nettverk og Internett > Tilknytning og mobilt tilkoblingspunkt.
  2. Trykk på Innstillinger for flyttbart tilkoblingspunkt > Konfigurer tilkoblingspunkt.
  3. Skriv inn Nettverksnavn-informasjonen.
  4. Trykk på Sikkerhet-feltet for å velge en sikkerhetstype.
  5. Angi et passord om nødvendig.
  6. Trykk på Lagre.