Lese og sende meldinger

Meldinger-appen viser meldingene som samtaler, noe som innebærer at alle meldingene som er sendt til eller mottatt fra en bestemt mottaker, vises samlet.

Antall tegn som kan sendes i en enkel melding, varierer og er avhengig av operatøren og språket som brukes. Den maksimale størrelsen på en MMS-melding som inkluderer størrelsen på mediefiler som legges til, er avhengig av operatøren. Kontakt mobiloperatøren hvis du vil ha mer informasjon.

Meldingsoversikt

Meldinger-oversikt

1 Gå tilbake til samtalelisten
2 Ring avsenderen av meldingen
3 Vis flere valg
4 Sendte og mottatte meldinger
5 Slik sender du en ferdig melding
6 Legg til vedlegg

Slik oppretter og sender du en melding

1. Finn og trykk på Meldinger-ikon.
  2. Trykk på Ny melding skrive-ikon.
  3. Skriv inn mottakerens navn eller telefonnummer, og velg deretter fra forslagene som vises. Hvis mottakeren ikke ligger inne i kontaktlisten, angir du nummeret manuelt.
  4. Hvis du ønsker å sende en gruppemelding, trykker du på Legg til mottaker-ikon for å legge til flere mottakere.
  5. Skriv inn meldingsteksten.
  6. Hvis du vil legge til et vedlegg, velger du det relevante alternativet for vedlegg.
  7. Send meldingen ved å trykke på Send melding-ikon. Bruker du dobbel SIM, må du trykke på en av Send melding-ikon-knappene avhengig av hvilket SIM-kort du vil bruke.

Hvis du avslutter en melding uten å sende den, lagres den som et utkast. Samtalen merkes da med ordet Utkast .

Slik leser du en mottatt melding

1. Finn og trykk på Meldinger-ikon.
  2. Trykk på den ønskede samtalen.
  3. Hvis meldingen ikke er lastet ned ennå, trykk på den.

Alle mottatte meldinger lagres til enhetsminnet som standard.

Slik svarer du på en melding

1. Finn og trykk på Meldinger-ikon.
  2. Trykk på samtalen som inneholder meldingen.
  3. Angi svaret ditt, og trykk på Send melding-ikon. Bruker du dobbel SIM, må du trykke på en av Send melding-ikon-knappene avhengig av hvilket SIM-kort du vil bruke.

Slik videresender du en melding

1. Finn og trykk på Meldinger-ikon.
  2. Trykk på samtalen som inneholder den ønskede meldingen.
  3. Berør og hold nede den ønskede meldingen, og trykk deretter på Videresend melding.
  4. Velg en nylig kontakt fra listen eller trykk på Ny melding skrive-ikon og skriv inn mottakerens navn eller telefonnummer. Velg deretter fra forslagene som vises. Hvis mottakeren ikke ligger inne i kontaktlisten, angir du nummeret manuelt.
  5. Rediger eventuelt meldingen, og trykk deretter på Send melding-ikon. Bruker du dobbel SIM, må du trykke på en av Send melding-ikon-knappene avhengig av hvilket SIM-kort du vil bruke.

Slik lagrer du en fil som er mottatt i en melding

1. Finn og trykk på Meldinger-ikon.
  2. Hvis meldingen ikke er lastet ned ennå, trykk på den.
  3. Hvis du vil lagre en lydfil, trykker du på og holder nede filen du vil lagre, og velger deretter ønsket alternativ.
  4. Hvis du vil lagre et bilde, dobbelttrykker du på filen du vil lagre, trykker på Meny-ikon og velger deretter ønsket alternativ.