account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
Close
Hjelp oss å forbedre nettstedet vårt
Svar på et par raske spørsmål for å evaluere besøket ditt.

Diagnostisering av kameraet

Hvis kameraet ditt ikke virker som det skal, kan du utføre en diagnosetest for å identifisere om det er et problem med hovedkameraet, frontkameraet, blitsen eller kameratasten.

Diagnostisering av kameraet

Slik kjører du en diagnosetest av kameraet

  1. Kontroller at du er tilkoblet Internett. Trykk på Innstillingsikon mens du bruker kameraet.
  2. Trykk på Mer.
  3. Trykk på Hjelp og velg Kamera, Frontkamera, Blits eller Kameratast.
  4. Følg instruksjonene som vises på skjermen.
Var denne informasjonen nyttig?
Ja Nei
Tilbakemeldingen din er verdifull for oss!
Hvorfor fant du denne informasjonen nyttig?
Send inn
Takk. Vi setter pris på tilbakemeldingen din!
Finn produktet ditt
Find
På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer
Find
På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer