account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
Close
Hjelp oss å forbedre nettstedet vårt
Svar på et par raske spørsmål for å evaluere besøket ditt.

Dato og klokkeslett

Du kan endre datoen og klokkeslettet på enheten.

Slik angir du datoen manuelt

  1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
  2. Finn og trykk på Innstillinger > Dato og tid.
  3. Deaktiver Automatisk dato og klokkeslett-funksjonen ved å trykke på glidebryteren.
  4. Trykk på Sett dato.
  5. Knips til venstre eller høyre, eller bruk pilene til å angi ønsket dato.
  6. Trykk på OK.

Slik angir du klokkeslettet manuelt

  1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
  2. Finn og trykk på Innstillinger > Dato og tid.
  3. Deaktiver Automatisk dato og klokkeslett-funksjonen ved å trykke på glidebryteren.
  4. Trykk på Still klokken.
  5. Velg aktuelle verdier for time og minutt.
  6. Trykk på OK.

Slik angir du tidssonen

  1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
  2. Finn og trykk på Innstillinger > Dato og tid.
  3. Deaktiver Automatisk tidssone-funksjonen ved å trykke på glidebryteren.
  4. Trykk på Tidssone.
  5. Velg et alternativ.
Var denne informasjonen nyttig?
Ja Nei
Tilbakemeldingen din er verdifull for oss!
Hvorfor fant du denne informasjonen nyttig?
Send inn
Takk. Vi setter pris på tilbakemeldingen din!
Finn produktet ditt
Find
På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer
Find
På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer