Ta bilder og spille inn videoer

Åpne eller lukke varselpanelet
1 Frontkameralinse
2 Velg opptaksmodus
3 Bytt mellom front- og hovedkamera
4 Zoom inn eller ut
5 Bruk kameratasten til å aktivere kameraet, ta bilder og spille inn videoer
6 Vis bilder og videoer
7 Lagre sted
8 Bruk utløserknappen til å ta bilder og spille inn videoer
9 Gå tilbake
10 Innstillinger for opptaksmodus
11 Blitsinnstillinger

Slik tar du et bilde fra låseskjermen

1. Du aktiverer skjermen ved å trykke raskt på strømknappen Icn sony key and power k90.
  2. Trykk på og hold inne Icn sony camera cap mode normal for å aktivere kameraet.
  3. Når kameraet er åpnet, trykker du på Icn sony camera onscreen lock button for å ta et bilde.

Tip

Du kan aktivere kameraet når skjermen er låst og inaktiv. Dette gjør du ved å trykke kameratasten helt ned. Trykk en gang til for å ta et bilde.

Slik tar du bilde ved hjelp av kameratasten

1. Aktiver kameraet.
  2. Trykk kameratasten helt ned.

Slik tar du en selfie ved hjelp av frontkameraet

1. Aktiver kameraet.
  2. Trykk på Icn sony cam front main.
  3. Trykk på kameratasten for å ta bildet.

Slik bruker du blitsen på stillbildekameraet

1. Når kameraet er åpent, tar du hurtig på Icn sony camera quick settings flash auto.
  2. Velg ønsket blitsinnstilling.
  3. Ta bildet.

Slik bruker du zoomfunksjonen

• Når kameraet er aktivert, knip sammen eller fra hverandre på kameraskjermen.
  • Du kan også bruke volumtasten, ved trykke opp eller ned. Trykk på Icn sony menu settings l, og trykk deretter på Mer > Bruk volumtast som > Zoom for å aktivere denne funksjonen.

Slik spiller du inn en video ved hjelp av kameratasten

1. Aktiver kameraet.
  2. Sveip på skjermen for å velge Icn sony camera switch video.
  3. Trykk på kameratasten for å spille inn en video.
  4. Stopp innspillingen ved å trykke en gang til på kameratasten.

Spille inn et videoklipp

1. Aktiver kameraet.
  2. Hvis videomodus ikke er valgt, sveiper du skjermen for å velge til Icn sony camera switch video.
  3. Rett kameraet mot motivet.
  4. Trykk på Icn sony gingerbread cam start recording for å starte innspillingen.
  5. Trykk på Icn sony semc camera pause normal for å stanse midlertidig mens du spiller inn en video. Trykk på Icn sony gingerbread cam start recording for å fortsette innspillingen.
  6. Trykk på Icn sony gingerbread cam stop recording for å stoppe innspillingen.

Slik tar du et bilde mens du tar opp en video

• Hvis du vil ta et bilde mens du spiller inn en video, trykker du på Icn sony camera onscreen lock button. Bildet blir tatt i det øyeblikket du slipper opp kameraknappen.

Slik viser du bilder og videoer

1. Aktiver kameraet, og ta deretter hurtig på en miniatyr for å åpne et bilde eller en video.
  2. Knips mot venstre eller høyre for å vise bilder og videoer.

Slik sletter du et bilde eller en video

1. Finn bildet eller videoen du vil slette.
  2. Trykk på skjermen for å vise verktøylinjen.
  3. Trykk på Icn sony menu delete.
  4. Trykk på SLETT for å bekrefte.