Sørge for at enheten er beskyttet

Enheten din har flere sikkerhetsalternativer som du bør bruke, i tilfelle enheten blir borte eller stjålet.

Alternativene er som følger:

• Angi en sikker skjermlås på enheten ved å bruke PIN-kode, passord eller mønster for å hindre at andre får tilgang til eller tilbakestiller enheten din.
  • Legg til en Google™-konto for å hindre at andre kan bruke enheten hvis den blir stjålet eller dataene på den blir slettet.
  • Aktiver nettjenestene «Protection by my Xperia» eller Android™ Device Manager. Hvis du bruker en av disse tjenestene, kan du eksternt finne, låse eller slette en enhet som er blitt borte.

Verifisering av enhetens eier

Enkelte sikkerhetsfunksjoner krever at du enten låser opp skjermen med PIN-kode, passord, mønster eller skriver inn Google™-kontoinformasjonen din. Nedenfor finnes eksempler på beskyttelsesfunksjoner og deres nødvendige påloggingsinformasjon:

• Beskyttelse for tilbakestilling til fabrikkinnstillingene: Du må låse opp skjermen før du kan utføre en tilbakestilling til fabrikkinnstillingene.
  • Protection by my Xperia: Hvis du tilbakestiller enheten eksternt ved hjelp av denne tjenesten, må du skrive inn brukernavnet og passordet for en Google™-konto som er tilknyttet tjenesten. Enheten må være koblet til Internett før oppsettet kan fullføres. Hvis ikke, vil du ikke kunne bruke enheten etter tilbakestillingen.
  • Android™ Device Manager: Hvis du tilbakestiller enheten eksternt ved hjelp av denne tjenesten, må du skrive inn brukernavnet og passordet for en Google™-konto. Enheten må være koblet til Internett før oppsettet kan fullføres. Hvis ikke, vil du ikke kunne bruke enheten etter tilbakestillingen.
  • Programvarereparasjon: Bruk Xperia™ Companion-programmet til å utføre en programvarereparasjon.

Note

For Android™ Device Manager er det nødvendig å skrive inn informasjon fra en Google™-konto. Dette kan være en hvilken som helst Google™-konto som er konfigurert på enheten som en eier. Hvis du ikke kan gi den relevante kontoinformasjonen i konfigurasjonsprosessen, kan du ikke bruke enheten.