Google Maps™ og navigering

Bruk Google Maps™ til å spore din gjeldende posisjon, vise trafikksituasjoner i sanntid og få detaljerte kjøreanvisninger til bestemmelsesstedet.

Du må ha Internett-tilkobling for å bruke Google Maps™-appen når du bruker tilkoblet modus. Det kan påløpe datatilkoblingsavgifter når du kobler til Internett fra enheten. Hvis du vil ha mer detaljert informasjon om hvordan du bruker denne appen, går du til http://support.google.com.

Note

Det kan hende at Google Maps™-appen ikke er tilgjengelig i alle markeder, land eller regioner.

Slik bruker du Google Maps™

• Startskjerm trykker du på Google > Kart.