account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
Close
Hjelp oss å forbedre nettstedet vårt
Svar på et par raske spørsmål for å evaluere besøket ditt.

Slik viderekobler du anrop

Du kan viderekoble anrop til en annen mottaker, for eksempel til et annet telefonnummer eller en annen enhet.

Slik viderekobler du anrop

  1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
  2. Finn og trykk på Innstillinger > Anrop.
  3. Trykk på Viderekobling > Google Voice og velg et alternativ.
  4. Tast inn nummeret du vil viderekoble anropene til, og trykk deretter på Slå på.

Slik deaktiverer du viderekobling av anrop

  1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
  2. Finn og trykk på Innstillinger > Anrop > Viderekobling > Google Voice.
  3. Velg et alternativ, og trykk deretter på Slå av.
Var denne informasjonen nyttig?
Ja Nei
Tilbakemeldingen din er verdifull for oss!
Hvorfor fant du denne informasjonen nyttig?
Send inn
Takk. Vi setter pris på tilbakemeldingen din!
Finn produktet ditt
Find
På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer
Find
På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer